Innbydelse

Øveraasen Demodager i Uke 35

Effektiv og sikker klipping under rekkverk og rundt stolper står i fokus på våre demodager! Dücker stiller opp med en Unimog med dobbel klipper og en spesialist fra fabrikken til å kjøre doningen.

Les mer
Våren kommer til Antarktis

Med nye varmerekorder i vår del av verden, er det vanskelig å forestille seg at det ennå finnes mengder med snø og is andre steder på kloden, som på denne fjerntliggende basen i Antarktis operert av British Antarctic Survey (BAS).

Les mer
IGA tar imot første leveranse

Den første leveransen av maskiner til Tyrkia og den store nye flyplassen i Istanbul ble godkjent ved en detaljert fabrikkinspeksjon (FAT) sammen med forhandler og kunde fra Tyrkia. IGA eller Istanbul Greater Airport, som er det fulle navnet, vil åpne i høst med en kapasitet på ca. 90 millioner passasjerer. Innen noen få år vil flyplassen bli utvidet til å håndtere 130 millioner passasjerer i året, noe som vil gjøre IGA til den største flyplassen i verden.

Les mer
YETI Demonstrasjon 19. mars

Vellykket demonstrasjon av Norges første førerløse brøytebiler!

Fagernes lufthavn var arena for den aller første visningen av Norges første autonome brøytebiler. Og snø var det heldigvis nok av!

Les mer
PRESSEMELDING

Port Authority i NY & NJ bestiller 66 RS 400 Sope- og blåsemaskiner fra Øveraasen AS.

Les mer
Den beste Inter Airport-messen noensinne!

Øveraasen deltok med suksess på Inter Airport i München i 10 - 13. oktober. Været var strålende, noe som ga de besøkende mulighet til å bruke mye tid på untendørsområdet til messen. På Øveraasen-standen ønsket vi velkommen til nesten dobbelt så mange besøkende fra hele verden, sammenlignet med messen for to år siden.

Les mer
Minner om gamle dager

I forbindelse med at Øveraasen neste år (2018) kan feire sitt 110-års jubileum, har vi fått laget noen helt unike reklameskilt i metall. Motivet er hentet fra en originalannonse fra ca. 1930 og viser en kombinert buss/brøytebil på vei fra Oslo til Hakadal.

Les mer
Vinterens siste krampetrekninger

Vinteren vil ikke gi slipp, og mandag 24. April kom et kraftig snøfall på Gardermoen. Oslo Lufthavn satte inn ryddemannskapene for å holde snøen unna.

Se video av snørydding på Oslo Lufthavn

Les mer
RS 200 Performance Line til Forsvaret

Vi gratulerer Rena Leir med ny en RS 200 Performance Line sope og blåsemaskin, som skal benyttes på flystripen i Rena Leir. Maskinen er en av flere anskaffet av Forsvarsmateriell – Norwegian Defence Material Agency for levering til Forsvarets flyplasser.

Les mer
Vive la France!!
I 2016 undertegnet Aeroport de Paris og Øveraasen en stor og viktig kontrakt angående leveranser av kompakt sweepere til flyplassene i Paris. De første leveransene har nå startet etter at representanter fra Paris inspiserte den første maskinen hos Øveraasen. 
Les mer
Ny "grønn" UTV 430 Performance Line

Øveraasen er i ferd med å levere den første UTV 430 Performance Line unit snøfreseren. Den nye snøfreseren kjennes igjen på det typiske futuristiske designet som kjennetegner Performance Line produktene.

Les mer
Øveraasen utvikler autonom brøyting for norske flyplasser
Yeti Snow Technology AS, En felles satsning av Øveraasen AS og Semcon Devotek AS, har signert en utviklingsavtale med Avinor om å utvikle og demonstrere en selvkjørende brøytebil for flyplass. Løsningen skal gi bedre oppetid og økt effektivitet. En fullskala pilot vil bli demonstrert i mars 2018. 
Les mer
RS 200 som vegsoper på vinterveiene
Øveraasen har avtale med Mesta for levering av RS 200 tilpasset for vegsoping.
De skal i vinter brukes på vintervegene, og målet er at de holder veiene fri for snø og is slik at det er mindre behov for salting.
Les mer
Vår økonomisjef Oddvin går av med pensjon

Øveraasen's Økonomisjef gjennom mange år, Oddvin Wedøe, hadde sin siste arbeidsdag på Øveraasen AS fredag 30. September.

Det ble holdt avskjedslunsj for Oddvin med alle ansatte, og han ble hedret med tale, blomster og presanger. Han vil bli savnet som kollega og leder, men vi ønsker han lykke til som pensjonist.

Les mer
Fleet Cloud - In Vehicle Monitoring System
Øveraasen har utviklet et system for overvåkning av maskinparken i sanntid.
Systemet har vært under utprøving i et år og lanseres nå for våre kunder på RS 200/400, RSC 250 og TV 1000. Økt sikkerhet, effektivitet og kvalitet er resultatet. 
Les mer
Aeroport de Paris får sin første TV 1000+

Øveraasen tegnet for noen måneder siden en kontrakt med Paris for levering av i alt 3 stk TV 1000 snøfresere.
Forventningene var derfor store da representanter fra AdP/Orly denne uken gjennomførte en inspeksjon av den første maskinen på Gjøvik. 

Les mer
Glimrende plogsalg for Øveraasen

Etter mange års satsing på snørydding av flyplasser har bedriften satt ny fokus på vintervedlikehold av veier. Målsetningen er klar og Øveraasen AS skal i løpet av 4-5 år igjen bli den ledende leverandør av brøytemateriell til det norske markedet, samt at eksporten skal økes betydelig.

Les mer
Frisk seilas for Øveraasen seilere

Etter tretten døgn ute på Nord-Atlanteren nådde seilbåten Hemith IV Fort Williams Skottland den 19. august. Ombord sjefen sjøl, Knut Martin, Stein Erik og en amerikaner ved navn Robert.  

Les mer
Hva skjer på Øveraasen

Etter en dramatisk brann i vår lakkavdeling i august i fjor er vi nå siden januar i år tilbake til en normal driftssituasjon.

Samtidig har bedriften fått ny fabrikksjef og produksjonsområdet er omorganisert.

Les mer
TV 1000 «Flying Cab»

Masse har skjedd siden TV 1000 ble introdusert for snaut 2 år siden og var da den første store snøfreseren i Performance Line serien.

TV 1000 er en gigantisk og futuristisk snøfreser som har tatt markedet med storm.

Les mer
Hedersprisen for god design

ØVERAASEN vant Hedersprisen for god design sammen med Eker Design for ØVERAASEN "Performance Line"!

Næringsminister Monica Mæland delte ut Hedersprisen for god design til Øveraasen og Eker Design på Designdagen 2. April 2014.

Les mer
Performance Line

Øveraasen lanserer neste generasjon snøryddingsutstyr - Performance Line!

Nytt futuristisk design og teknologi! 

Les mer